Tinderiin odotettu uusi ominaisuus – kuvat katoavat 24 tunnissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu Tinder-deittisovellus on laajentamassa ominaisuuksiaan, sillä yritys on ostanut Tappy-kuvasovelluksen. Snapchatin idealla toimiva Tappy on tarkoitettu kuvien jakamiseen, ja lähetetyt kuvat häviävät vastaanottajan puhelimesta 24 tunnin kuluttua vastaanottamisesta.

Tinderin käyttäjät ovat voineet jo aiemmin lähettää kuvia Moments-ominaisuuden kautta henkilöille, jotka ovat heidän yhteensopivuuksiaan palvelussa. Ero aiempaan on kuitenkin se, että Tappyllä voi jakaa kuvansa muille Tinder-käyttäjille niin, että kuva poistuu vastaanottajan puhelimesta vuorokaudessa.

Tinder-käyttäjät voivat lähettää minkä tahansa kuvan vastaanottajalle Tappyn kautta, mutta oleellisena palvelussa on se, että kaikki Tappyn viestikeskustelut on aloitettava kuvalla. Tappyn kautta käyttäjä voi avata keskustelun yhden tai useamman henkilön kanssa samaan aikaan. Viestintäpalvelun uudesta ominaisuudesta on povattu menestystä käyttäjien keskuudessa.