Vieraskirja pelästytti mökkeilijät: ”Mitä puista roikkuu?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia oli päättänyt lähteä viikoksi mökkeilemään vuorille. Ihanteellinen vuokramökki sijaitsi kaukana kaupungin vilinästä keskellä metsän siimestä. Kun kaverukset olivat asettuneet aloilleen mökissä, päättivät he ajankuluksi lukea vieraskirjaan kirjoitetut merkinnät.

Imgur
Imgur

Vieraiden kauhuksi kirjasta löytyi pelottava kirjoitus. Siinä oli pienen lapsen käsialalla kirjoitettu viesti, jossa kerrotaan, että hänellä oli ollut mukavaa mökillä, mutta häntä askarrutti yksi kysymys. Lapsukainen ihmetteli kirjoituksessaan, että mitä se puista roikkuva musta juttu on.

Reddit-käyttäjä kertoi, että teksti säikäytti heidät pahanpäiväisesti. He olivat saapuneet pilkkopimeään aikaan mökkiin, jolloin he eivät nähneet pihalla olevia puita. Sen lisäksi jokainen oli matkanteosta väsynyt.

Jokaisella alkaisi varmasti mielikuvitus laukata, jos joutuisi spekuloimaan asiaa väsyneenä eristäytyneessä vuoristomökissä. Reddit-käyttäjä kertoi, että seuraavana päivänä he tutkivat läheistä metsää, eikä vieraskirjan tekstiin viittaavaa mustaa juttua tai asiaa löytynyt roikkumasta puissa. Lapsukainen ei todennäköisesti tule saaman vastausta ihmetystä aiheuttaneeseen kysymykseensä.