Realitytähden uskomaton laihdutus – ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Geordie Shore -realitysarjasta tunnettu Charlotte Crosby on vuoden aikana kokenut valtavan muodonmuutoksen. Pömppömahastaan eroon päässyt neitokainen on treenannut itsensä timmiin kuntoon vuodessa ja nyt neitokainen on alkanut nauttia ahkerointinsa tuloksista.

Splash
Splash

Charlotte on jakanut Instagramissa rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa pelkissä alusvaatteissa. Saavutuksistaan ylpeä Crosby näyttää kuvissa kovakuntoiselta ja hyvinvoivalta. Tähtönen kertoi, että vielä vuosi sitten, hän ei olisi voinut kuvitellakkaan poseeraavansa yhtä viettelevästi paljastavissa asuissa.

Äskettäin fitness-videon julkaissut neitokainen on osoittanut omistautuneensa terveellisemmälle elämäntavalle. Daily Mail -lehden mukaan Charlotte Crosbyn jumppavideo 3 Minute Belly Blitz on ollut valtava menestys. Jumppavideosta on tullut Brittien eniten myyty fitness-video 15 vuoteen.

Jumppavideonsa myynneillä neitokainen on syrjäyttänyt monet muut fitness-videoita julkaisseet julkkikset. Vaikka Crosby on ollut myynneistä riemuissaan on hän vaatimattomasti todennut, että kuntoprojektin tärkein päämäärä on ollut hänelle se, että hän pääsee itse parempaan kuntoon ja voi hyvin. Tavoitteet on saavutettu ja tähtösellä on syytä olla ylpeä saavutuksistaan.

In my spare time I'm the statue of Lib #JustAHobbieOfMine

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika @charlottegshore

Splash
Splash
Splash
Splash