Kim Kardashian lentokentän turvatarkastuksessa – muhkea povi pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian nähtiin taannoin alastomana Love Magazine -lehden sivuilla. Kuvista nousi suuri kohu, eikä internetissä muutamaan viikkoon voinut olla törmäämättä Kardashianin takapuoleen. Sittemmin kohu on onneksi jo laantunut.

Nyt Kim kuvattiin lentokentän turvatarkastuksessa New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä. Jostain syystä supertähti ei käyttänyt VIP-turvatarkastusta, vaan päätti mennä läpi tavallisesta. Neitokaisen povi nousi saman tien pääosaan, kun hän joutui riisumaan takkinsa.

Viime kuukausina Hollywoodissa on huhuttu, että Kim Kardashian odottaisi Kanye Westin kanssa toista lasta, mutta pariskunta on kiistänyt huhut. Kardashianin perheessä on tapahtunut samaan aikaan paljon, kun perhe on vuoroin kasvanut ja vuoroin pienentynyt suhdesotkujen melskeissä.