Lamborghini ajoi ulos 330 km/h – vain tämä kasa jäi jäljelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten suosimiin aiheisiin keskittynyt verkkosivusto Jokamies kertoi eilen Unkarissa sattuneesta tapauksesta, jossa arvokas Lamborghini Huracan -urheiluauto lähti moottoritieltä kuljettajansa hallinnasta noin 330 kilometrin tuntinopeudella ja suistui tieltä.

YouTube
YouTube

Miehet testasivat ökykalliin luksusauton huippunopeutta melko pitkään ja ohittivat autoja suurella yli 300 kilometrin tuntinopeudella. Lopulta päätön riskinotto kostautui, kun auto lähti niin sanotusti lapasesta.

Edes moottoritien metallikaide ei kestänyt tieltä suistunutta Lamborghinia, joka rullasi aitaa kumoon ja päätyi lopulta ojan pohjalle. Ojassa kuljettaja ja matkustaja selvisivät kuin ihmeen kaupalla autosta, joka syttyi tuleen ja päätyi kasaksi muovia ja metallia. Suomessa on parhaillaan myynnissä yksi Lamborghini Huracan 449.000 eurolla.