Maailman cooleimmat lastenvaunut – Batman-vaunuilla kelpaa huristella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka toinen viikko ryhmä Hollywoodin rekvisitööriammattilaisia tekee ainutlaatuisia esineitä sarjakuvien, videopelien ja elokuvien vannoutuneille faneille. Kerroimme aiemmin, miten neljästä rekvisitööristä koostuva Super-Fan Builds -ryhmä rakensi Taru Sormusten Herrasta -elokuvan inspiroiman kissanlaatikon.

YouTube
YouTube

Nyt ryhmä yllätti erään isän ja pojan Batman-aiheisilla lastenvaunuilla. Super-Fan Builds -ryhmä oli saanut isältä ja pojalta kirjeen, jossa he kertoivat olevansa Batman-faneja. Rekvisitöörit päättivät tehdä heille Dark Night -trilogiaan perustuvan Batmobile-kulkuneuvon pojalle sopivassa mittakaavassa.

Batmobile-vaunuista tuli todella upeat ja parivaljakko näytti olevan todella innostunut, kun he pääsivät kokeilemaan vaunuja. Tämä isä ja poika ei jää kyllä naapureilta huomaamatta.