Youtube-käyttäjä ansaitsee miljoonia lelupaketteja avaamalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median aikakaudella rehellinen työnteko ei tarkoita enää välttämättä toimistossa, kaupan kassalla tai raksalla puuhastelua. Jotkut ansaitsevat elantonsa esimerkiksi Youtube-julkkiksina tai pelaamalla videopelejä erilaisissa internet-turnauksissa.

YouTube
YouTube

Uutinen eniten viime vuonna videoillaan tienanneesta Youtube-käyttäjästä tulee varmasti monille yllätyksenä. DisneyCollectorBR -nimellä esiintyvä käyttäjä ansaitsi viime vuonna noin 4,2 miljoonaa dollaria videoillaan, joissa hän avaa Disney-lelupaketteja. Keräilijän tähän mennessä suosituimmalla videolla hän avaa kameran äärellä Angry Birds, Cars ja Paavo Pesusieni -aiheisia yllätysmunia.

DisneyCollectorBR -kanava kerää kuukausittain noin 380 miljoonaa katselukertaa. Buzzfeedin mukaan nimimerkin takaa toimivasta henkilöstä ei hänen valtavasta suosiosta huolimatta tiedetä juuri mitään, sillä hän ei ole paljastanut kasvojaan tai nimeään videoilla. Joidenkin teorioiden mukaan kyseessä on DisneyWorld-huvipuiston lähettyvillä asuva 43-vuotias brasilialaisnainen, mutta toistaiseksi väittämän todenperäisyyttä ei olla pystytty todistamaan.