Opettajattaret ja oppilaat harrastivat seksiä rannalla – kunnes käry kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa on kohahduttanut uutinen, jonka mukaan kaksi saman koulun naisopettajaa on pidätettynä alaikäisiin sekaantumisesta. Kalifornialaisessa koulussa työskennelleet opettajat olivat harrastaneet seksiä oppilaidensa kanssa paikallisella hiekkarannalla.

Poliisi
Poliisi

Poliisin antaman tiedotteen mukaan naiset ovat harrastaneet seksiä lukioikäisten nuorten miesten kanssa ja ostaneet heille alkoholi- ja tupakkatuotteita. Mirror-lehden mukaan 38-vuotias opettajar oli tavannut joukon nuoria miehiä rannalla ja jäänyt heidän kanssaan juhlimaan. Kyseisenä iltana opettaja harrasti seksiä heidän kanssaan.

Opettaja oli sopinut oppilaidensa kanssa, että he tapaisivat seuraavana viikonloppuna uudelleen samaisella rannalla juhlimisen merkeissä. Kun nainen saapui seuraaviin rantabileisiin oli hän ottanut kollegansa mukaan. Toinen opettajattarista oli 30-vuotias. Naiset juhlivat nuorukaisten kanssa aamuun asti pelehtien useamman miehen kanssa samana iltana.

Opettajien ja oppilaiden rantajuhlat eivät kuitenkaan säilyneet salaisuutena, sillä pian muut oppilaat saivat tietää asiasta ja kantelivat siitä eteenpäin. Opettajattaret pidätettiin heti ja heitä syytetään nyt vakavista rikoksista.