Pelästynyt nainen pissasi housuun huvipuistossa – kuva päätyi some-mainokseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudessa-Seelannissa sijaitseva kauhujen huvipuisto Spookers Haunted Attraction Scream Park on ottanut kuvan kauhistuneesta asiakkaastaan ja julkaissut sen Facebook-sivuillaan. Kuvassa esiintyy housuihin pissannut nainen ja kuvassa lukee mainosteksti ”Niin pelottava, että pissaat housuusi!”.

Facebook
Facebook

Huvipuiston edustaja kertoi, että eräälle naisasiakkaalle oli sattunut epämiellyttävä vahinko vieraillessa puistossa. Nainen oli pelästynyt niin paljon, että hän oli pissannut housuunsa. Nolostunut asiakas oli poistunut puistosta tapauksen jälkeen, mutta ennen sitä eräs puiston työntekijöistä oli ottanut hänestä kuvan.

Työntekijät kertoivat, että kaveriporukalla liikkeellä ollut asiakas oli lopulta naureskellut vedet silmissä hänelle sattuneesta vahingosta, eikä ollut ottanut asiaa vakavasti. Hulvaton kuva on tuonut hyvää mainosta huvipuistolle. Puiston edustaja kertoi, että kuvassa esiintyvä asiakas ei ilmeisesti ole pahoittanut mieltään kuvasta, koska hän ei ole ottanut yhteyttä huvipuistoon. Edustajan mukaan he poistavat kuvan heti, jos asiakas niin toivoo.

Vaikuttaisi siltä, että asiakas on osannut suhtautua hauskaan vahinkoonsa kevyin mielin, eikä ole pitänyt huvipuiston mainoksia loukkaavina. Monen mielestä kuva on ollut poikkeuksellisen hauska tapa markkinoida puiston kauhuja. Tosin asiakkaiden kannattaa varoa vastaavanlaisia tilanteita, etteivät päädy jatkossa osaksi puiston markkinointia.