Viimeinkin! Salaiset kansiot -hittisarja saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kulttisarja X-Files, eli Salaiset kansiot, on näillä näkymin palaamassa ruutuun. FOX-televisiokanavan tuottajat ovat neuvotelleet sarjan uudelleen käynnistämisestä. Selittämättömiä ilmiöitä tutkivat FBI-agentit Fox Mulder ja Dana Scully yhdistänevät voimansa jälleen kerran sarjan fanien iloksi.

Variety-lehden mukaan tuontantoyhtiö on myöntänyt käyneensä neuvotteluita hittisarjan jatkamisesta. Sarjan päänäyttelijät Gillian Anderson ja David Duchovny eivät ole vielä osallistuneet neuvotteluihin, mutta molemmat ovat ilmaisseet alustavan kiinnostuksensa sarjaa kohtaan.

Vaikka The X-Files on menestyksensä ansiosta poikinut useita elokuvia ja spin-off-sarjoja, ovat monet fanit sitä mieltä, että ne eivät vedä vertoja alkuperäiselle televisiosarjalle. Vaikuttaisi siltä, että fanien toiveisiin on vastattu, sillä neuvottelut sarjan jatkamisesta on aloitettu. Aika näyttää millaisia käänteitä sarjan nykyaikaiseen versioon käsikirjoitetaan. Moni asia on muuttunut sitten sarjan päättymisen vuonna 2002.