Aviopari vihitty jo 66 maassa – seuraavaksi Uudessa-Seelannissa

Matkailu · Annika Kela

Manchesterilainen pariskunta on hurahtanut avioliiton solmimiseen ja sen juhlistamiseen. Pari on nimittäin mennyt naimisiin 66 eri maassa. Seuraavaksi Alex ja Lisa ovat suunnitelleet matkustavansa Uuteen-Seelantiin ja Australiaan vihkimistä varten.

Toivottomiksi romantikoiksi itseään kuvailevat osapuolet ovat matkustaneet ympäri maailmaa ottaakseen osaa vihkiseremoniaansa. Naimisiin meneminen ei kuitenkaan ole ollut heille mikään vitsi, vaan he ovat panostaneet jokaiseen seremoniaan pukeutumalla asianmukaisesti ja järjestämällä juhlat vihkimisen jälkeen.

Erikoista pariskunnan häähulluudessa on se, että he eivät ole virallisesti naimisissa. Pari ei ole laillisesti avioliitossa vaan heidän vihkimisensä ovat olleet epävirallisia. Toistaiseksi he eivät ole suunnitelleet laillisesti sitovan avioliiton solmimista.

Pari on julkaissut kuvia ja videoita seremonioistaan sosiaalisessa mediassa nimimerkillä 2people1life. Daily Mail -lehden mukaan pariskunta on pitänyt erityisen hauskana häitä, jotka järjestettiin Las Vegasissa. Vihkiminen nimitätin suoritettiin pika-vihkikappelin autokaistalla.

Alex ja Lisa on myös vihitty Air Tahiti -lentoyhtiön lennolla. Seuraavaksi pariskunta suuntaa Uuteen-Seelantiin ja Australiaan, jossa heitä odottaa seremoniat 67 ja 68. Saa nähdä koska pari virallistaa liittonsa Briteissä.

This is going down right now! #Pakistan #wedding66 #mehndi #amazing #blessed #cantbelievethisismyawesomelife

Kuva, jonka 2people1life (@2people1life) julkaisi