Koira mukana laskettelurinteissä – tuloksena hulvaton video

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonissa sijaitseva Mt. Hood on tarjonnut eräälle hännänheiluttajalle riemastuttavia hetkiä lumen peittämissä mäissä. Laskettelua rakastava koiranomistaja Nathan Siegal oli päättänyt ottaa koiransa Rosien mukaan rinteisiin.

YouTube
YouTube

Laskettelupäivälle oli osunut täydellinen ulkoilusää, sillä aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Siegal tiesi, että Rosie innostuu mäessä juoksemiseen ja päätti kiinnittää koiraansa GoPro-kameran, jotta hän voisi myöhemmin katsella miltä koiran näkökulmasta päivä näytti.

Ilahduttavan energisellä videolla Rosie juoksee omistajansa perässä rinteessä. Ulkoilusta riemastunut hännänheiluttaja ei ole saada tarpeekseen lumesta. Videolta näkyy, kuinka juoksemisesta hengästynyt koira kierähtää lopulta viilentävän lumen sekaan. Vaikutti siltä, että laskettelupäivä oli erittäin onnistunut, niin omistajalle kuin koirallekin.