Paris Hiltonin toyboylla synkkä menneisyys – pyörittivät huumekartellia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on äskettäin yhdistetty romanttisessa mielessä nuoreen australialaismalliin. Hilton on aiheuttanut pienimuotoisen kohun sillä, että hänen deittailemansa komistus on vasta 18-vuotias ja Parisia lähes puolet nuorempi.

Vaikuttaisi siltä, että tähtönen ei ole ollut moksiskaan saamastaan puumanaisen maineesta. On selvinnyt, että ikäero on vähäisin huolenaihe, joka neitokaiselle aiheuttaa päänvaivaa. Miesmalli Jordan Barrettilla on nimittäin takanaan synkkä menneisyys, joka varmasti huolettaa kaunotarta.

Daily Mail -lehden mukaan Barrettin molemmat vanhemmat ovat tuomittuja huumerikollisia. Molemmat heistä ovat syyllistyneet Australian Gold Coastilla toimineen huumekartellin bisneksen pyörittämiseen. Vuonna 2013 mallipojan molemmat vanhemmat saivat tuomion rikoksistaan.

Hiltonin perijäsuku ei varmastikaan ole iloinen kyseisistä uutisista. Mikäli pariskunnan välille kehkeytyy jotain vakavampaa, joutuu nuori mies todennäköisesti käymään tiukan kuulustelun läpi appivanhempien kanssa.

Vaikka Jordanilla ei ole ollut mitään tekemistä vanhempiensa bisneksen kanssa, on asian julkitulo saanut hänet ikävään valoon. Kaikesta huolimatta näyttäisi siltä, että hän ja Paris pitävät hauskaa yhdessä ja neitokainen on tietoinen nuoren toyboynsa synkästä menneisyydestä.