Pikkupoika sai ensimmäisen suukkonsa: ”Tämä on upeaa! Mieletöntä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ala-asteikäinen nuori mies on kuvannut suloisen videon, jossa hän kuvailee elämänsä ensimmäistä suukoa. Hauskalla videolla poika totesi, että koulussa tapahtui joitain jännittävää. Sitten nuorukainen paljasti, että hän oli saanut ensimmäisen suukkonsa.

YouTube
YouTube

Hellyttävällä videolla poika kuvaili tunnetilojaan uskomattoman mahtaviksi ja tajunnanräjäyttäviksi. Hän kertoi, että kokemus tuntui hänen sydämessään ja hänen aivoissaan ja itseasiassa vähän kaikkialla. Lopulta poika totesi, että suukko sai hänelle myös hieman hassun olon.

Youtubessa julkaistu video on hauskuuttanut monia katsojia ja saanut monet muistelmaan omia ensisuudelmiaan. Pienen pojan rehellinen avautuminen suukon jälkeisistä tuntemuksista on kerrassaan suloista katseltavaa. Ensisuukon saaminen oli selvästi tälle pojalle taianomainen ja ennen kaikkea ikimuistoinen kokemus.