Taiteilija loi Mark Zuckerbergin muotokuvan ulosteellaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mark Zuckerberg muutti maailmaa luomalla yhteisöpalvelu Facebookin, maailman suosituimman sosiaalisen median. Se, muuttiko Zuckerberg maailmaa parempaan vai huonompaan suuntaan, on jokaisen omasta tulkinnasta kiinni. Ainakin se on lisännyt yhteydenpitoa läheisiin ja ystäviin.

Newyorkilainen taiteilija ja hakkeri Katsu ei ilmeisesti kuulu Mark Zuckerbergin suurimpiin faneihin. Taiteilija on luonut Facebook-gurun muotokuvan käyttäen materiaalina omaa ulostettaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Katsu käsittelee töissään Zuckerbergia, sillä aikaisemmin hän on kuvannut Facebookin perustajan töissään esimerkiksi toinen silmä mustana. Ulostemuotokuva on esillä Katsun Remember the Future, eli muista tulevaisuus -näyttelyssä. Työt ovat esillä New Yorkissa sijaitsevassa The Hole -galleriassa 22. helmikuuta saakka.