Tanssiva liikennepoliisi ihastuttaa Intiassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian kaoottisessa liikenteessä järjestystä valvova Ranjeet Singh on tullut kuuluisaksi säväyttävillä tanssiliikkeillään. Poliisi ohjaa liikennettä sulavasti tanssahdellen ja monet ovat jääneet mielenkiinnolla seuraamaan miehen erikoista työskentelyä.

YouTube
YouTube

Tanssimisen ja liikenteenohjaamisen yhdistäminen on ollut poliisin mielestä erinomainen idea, sillä hän kiinnittää kuskien ja jalankulkijoiden huomion tanssimalla ja samalla pitää samalla järjestystä yllä kaupungin ruuhkassa.

Miehen erikoisuutena ovat tanssiliikkeet, joita popin kuningas Michael Jackson aikoinaan esitti. Poliisi taitaa muun muassa Moonwalkin lähes virheettömästi. Ilahduttavalla tanssimisellaan Singh on tuonut monelle liikenteessä liikkuvalle hymyn huulille, ja se on hänen tarkoituskin.

Monet ovat jääneet kuvaamaan miehen työskentelyä, sillä ovat pitäneet sitä erityisen kiehtovana tapana ohjata liikennettä. Singh ei ole ainoa poliisi, joka on kuvattu tanssimassa keskellä liikennettä. Joka kerta, kun poliisit ympäri maailman suhtautuvat työtehtäväänsä yhtä suurella innolla, on sitä kerrassaan hulvatonta seurata.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.