Idiootti yritti varastaa kaupasta viinaa – todellinen mahalasku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alkoholituotteita myyvän marketin valvontakameraan on tallentunut huvittavan näköinen varkausyritys. Kyseisellä videotallenteella nähdään yksi maailman kömpelöimmistä viinavarkauksista. Epäonninen varas nimittäin lentää nurin kassojen edessä ja pakomatka keskeytyy siihen.

YouTube
YouTube

Valvontakameran videon perusteella kassojen portit osuvat varasta arkaan paikkaan. Kivusta tuupertunut mies ei kyennyt nousemaan ylös kaatumisensa jälkeen. Miehen varastamat pullot kierivät ympäriinsä miehen maatessa paikoillaan.

Myymälän vartijat saivat miehen kiinni ja poliisit soitettiin paikalle. Valvontakameraan tallentunut hulvaton varkausyritys on julkaistu netissä. Myymälävarkaan tekopaikka ei ole selvinnyt katsojille, mutta tapauksen on uskottu tapahtuneen Venäjällä. Viinavarkaan rangaistus on myös jäänyt epäselväksi.