109-vuotias paljasti pitkän iän salaisuuden: ”Puuroa ja miesten välttelyä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilainen Jessie Gallan juhli 109-vuotissyntymäpäiviään tammikuun alussa. Paikallinen uutistoimisto kiinnostui vanhuksesta ja päätti haastatella häntä. Virkeä ja elämäniloinen Gallan otti vieraat lämpimästi vastaan ja kertoi heille pitkän ikänsä salaisuuden.

YouTube
YouTube

Skotlannin maaseudulla ikänsä asunut Gallan ei ole koskaan mennyt naimisiin. Hän kertoi ylpeänä haastattelussa, että hän on aina ollut itsenäinen nainen, eikä hän ole koskaan ollut riippuvainen kenestäkään.

Gallan kertoo vuosi sitten kuvatulla videolla naureskellen, että hän on oppinut välttelemään miehiä, sillä heistä koituu enemmän ongelmia kuin hyötyä. Sen lisäksi Jessie kertoi, että hän ei ikinä jätä aamupuuroaan väliin, vaan nauttii runsaan annoksen puuroa joka aamu.

Vanhainkodin työntekijät ovat ystävystyneet Jessien kanssa ja pitävät häntä loistavana tyyppinä, jolla on paljon elämänkokemusta ja muistoja. Työntekijät ovat hämmästelleet vanhuksen virkeyttä, sillä tänäkin päivänä 109-vuotias ilmaantuu vanhankodin kuntoilutunneille ja osallistuu mielellään ryhmäaktiviteetteihin. Vaikuttaisi siltä, että reippaalla Jessiellä on vielä monta elinvuotta edessä.