Tässäkö seksikkäin hampurilaismainos? Kate Uptonin haastaja riisui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikalainen pikaruokaketju Carl’s Jr on jo vuosien ajan tullut tunnetuksi mainoksistaan, joissa hampurilaisten sijaan pääosassa ovat erittäin vähäpukeiset naiset. Viime kesänä yhtiö nousi otsikoihin Paris Hiltonin tähdittämän rohkean mainoksen ansiosta.

YouTube
YouTube

Yhtiön tuoreessa Super Bowl -tapahtuman aikana esitettävässä mainoksessa nähdään sen sijaan seuraavaksi Kate Uptoniksi kuvailtu mallilupaus Charlotte McKinney. Videolla vähissä vaatteissa esiintyvä vaaleaverikkö mainostaa uutta All-Natural Burger -hampurilaista.

All-Natural Burger ei ainakaan yhtiön omien sanojen mukaan sisällä lainkaan lisäaineita tai hormoneja ja steroideja. Vastaavasti myös McKinney on niin sanotusti luomu, sillä tähden rintoja ei tiettävästi ole suurennettu implanttien avulla.