Poptähdellä hulvaton erikoistaito – osaa laulaa suu kiinni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu brittipoppari Jessie J on hauskuuttanut keskusteluohjelman yleisöä esittämällä hulvattoman erityistaitonsa heille. The Graham Norton Show -ohjelmassa vieraillut tähtönen antoi esimakua erikoisesta taidostaan juontajan painostamana.

YouTube
YouTube

Yleisön riemuksi neitokainen päätti näyttää taitonsa ja lopulta esitti Bang Bang -hittikappalettaan pitäen suutaan kiinni. Vaikka tähtönen esitti vain lyhyen näytteen kappaleesta, oli yleisö vakuuttunut hänen hauskasta taidostaan. Jessie J kertoi, että erikoinen taito on kehittynyt osana lauluharjoittelua.

Tähtönen on opetellut lapsena laulamaan suu kiinni, koska se auttoi häntä keskittymään ja hän koki voivansa eristäytyä siten jännittävästä tilanteesta. Laulajatar kertoi, että taidosta on ollut apua erityisesti koe-esiintymistilanteessa. Harjoittelun ansiosta suu kiinni laulaminen sujuu naiselta luonnostaan.

Upea äänisellä Jessiellä ei onneksi ole syytä pitää suutaan kiinni, vaikka hän onkin opetellut hauskan erityistaidon. Ensi kesänä Pori Jazzeilla esiintyvä Jessie J on varmasti yksi festareiden odotetuimmista ja viihdyttävimmistä tähdistä.