Päihdekierteessä ollut ammattipainija menetti äitinsä – puhe toi kyyneleet koululaisten silmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kun ihmisen elämässä on yksi tai useampi henkilö, joka tukee ja auttaa elämän haasteissa, voi silloin kokea olevansa todella onnekas. Monelle elämän tärkein tukija ja kannustaja on oma äiti. Entinen ammattipainija Marc Mero tietää sen paremmin kuin moni muu.

YouTube
YouTube

Painijan uransa jälkeen Marc Merosta on tullut kuuluisa motivaattori, joka kiertää muun muassa kouluissa ja tilaisuuksissa pitämässä puheita, joiden tarkoituksena on kannustaa, motivoida ja inspiroida ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan.

Äskettäin mies piti koululaisille puheen, joka sai yleisön kyynelehtimään. Mies kertoi tarinan äidistään ja siitä, kuinka hänen äitinsä on ollut aina hänen tukenaan. Marc kertoi, että hän piti äitinsä tukea ja turvaa itsestäänselvyytenä ja hänelle äidin huolenpito oli enimmäkseen turhauttavaa.

Kaikki muuttui kun Mero menetti yllättäen äitinsä onnettomuudessa. Miehen elämän tärkein tuki ja turva oli poissa. Marc on muistuttanut ihmisiä siitä, kuinka tärkeää rakkaimpien tuki on. Vaikka joskus tuntuu siltä, että on menettänyt uskon itseensä, on hyvä muistaa, että ne rakkaimmat ihmiset eivät ole lakanneet uskomasta.

Marc on sitä mieltä, että jos ihminen ei halua itsensä takia muuttaa huonoja tapojaan paremmaksi, niin rakkaiden takia muutos kannattaa. Lopulta myös itse huomaa voivansa paremmin. Meron motivoiva puhe oli erittäin koskettavaa katsottavaa. Sitä on vaikea katsoa liikuttumatta ja ajattelematta oman elämänsä tärkeimpiä ihmisiä.