Mies teki spedepasaset – tuloksena kaksikeulainen auto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti 2000-luvun alkupuolella suosiossa ollut tuning, eli tuunaus, tarkoittaa harrastusta jossa autoa muokataan oman mielen mukaan sekä sisäisesti että ulkoisesti. Maailmalla on nähty esimerkkejä vanhoista autonromuista, jotka ovat saaneet aivan uuden ja upean ilmeen taitavan tuunauksen myötä.

YouTube
YouTube

Youtube-käyttäjä Arturs Bondarsin tuoreella videolla nähdään sen sijaan esimerkki hieman toisenlaisesta auton tuunauksesta. Hän on nimittäin kulkenut suomalaisen Spede Pasasen jalanjälkiä ja päättänyt yhdistää kaksi Volkswagen Passatin etuosaa yhdeksi autoksi.

Lopputuloksena on 1.8 litran ja 2.0 litran moottoreilla varustettu automaailman vastine Frankensteinin hirviölle, joka ainakin videon perusteella pystyy kulkemaan ainoastaan ympyrää. Speden auto osoitti aikoinaan, että kaksikeulaisella autolla kyetään hyvinkin taidokkaaseen liikehdintään. Uuno Turhapuro Epsanjassa -elokuvassa sillä ajettiin esimerkiksi lipputankorivistön keskellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.