Käsittämätön suomalaisvideo levisi verkossa – murtovaras tuhosi silmittömästi kesämökkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan heikkolahjaisinta osaa, ja joskus heillä on jostain syystä tarve esitellä tekojaan julkisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai YouTubessa. Parhaillaan verkossa leviää tyrmistyttäviä suomalaisvideoita, jotka on kuvattu kesämökeillä.

YouTube
YouTube

Eräällä videolla nähdään miten nuori mies ottaa kesämökin avaimet kuistilta ja astelee ovesta sisään. Sen jälkeen hän ryhtyy tuhoamaan irtaimistoa silmittömästi mukanaan olevalla kirveellä. Nuorukaisella on kasvoillaan V niin kuin verikosto -elokuvasta tuttu Guy Fawkes -naamari, joten hänen kasvojaan ei näy. Tekijän ja mukana olevan kuvaajan äänet sen sijaan kuuluvat videolla hyvin.

– Tämän päivän ryöstösaalis. Kaksi taloa, välineinä pelkästään kirves ja sorkkarauta. Varokaa, mies toteaa alla nähtävällä videolla.

PÄIVITYS: Iltalehti uutisoi tänään, että tekijä on 15-vuotias teinipoika ja kuvaajana toimi hänen yhdeksänvuotias siskonsa. Poliisin mukaan epäilty otettiin kiinni eilen keskiviikkona. Pian tämän jutun julkaisemisen jälkeen videot katosivat verkosta.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube