Raskaana oleva twerkkasi – lapsivesi tuli kesken tanssin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viimeisillään raskaana oleva nainen oli päättänyt kuurata keittiönsä lattiat osana päivän kotiaskareita. Ahkera neitokainen ei ollut antanut valtavan raskausvatsan olla puuhastelunsa tiellä. Miehensä pyynnöistä huolimatta nainen ei malttanut olla lopettamatta työskentelyään.

YouTube
YouTube

Lapsen tuleva isä päätti kuvata videolle kodinhengettären puuhat. Nainen pyysi miestään laittamaan musiikin soimaan, jotta urakka sujuisi leppoisammin. Hassutteleva neitokainen alkoi tanssia musiikin tahdissa ja lopulta liikkeet saivat twerkkausmaisia piirteitä.

Nainen pyöritti takamustaan musiikin tahdissa ja vaikutti siltä, että hän antautui täysin rytmin vietäväksi. Vaikka taustalla soiva Saden No Ordinary Love -hittikappale ei varsinaisesti yleinen twerkkausbiisi, onnistui raskaana oleva nainen heiluttamaan peppuaan musiikin tahdissa.

Sensuellisti tanssiva lattiansiivooja ei suostunut kuuntelemaan miestään, joka pyysi häntä toistuvasti rauhoittumaan ja lepäämään. Lopulta nainen lopetti tanssimisen ja otti tukea tiskipöydästä. Mies havahtui tilanteeseen ja säntäsi hänen luokseen.

Ennen videon katkeamista naisen lapsivedet tulivat. Pariskunta on julkaissut hulvattoman tanssivideon netissä. Videon perusteella lapsen synnytystä voi kokeilla vauhdittaa twerkkaamalla, sillä ainakin tässä tapauksessa se näytti toimivan.