Tämä seksikäs kaunotar Ronaldon uusi tyttöystävä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime viikolla huippumalli Irina Shayk yllätti monet ilmoituksellaan, jonka mukaan hänen ja jalkapallotähti Cristiano Ronaldon suhde on ohi. Erohuhut ehtivät olla liikkellä vain muutaman päivän, kun tähti lopulta myönsi niiden olevan totta.

morning run!!

Ein von Lucia Villalon (@lucia_villalon) gepostetes Foto am

Viisi vuotta seurustellut pariskunta oli päättänyt erota. Vaikuttaisi siltä, että Ronaldo ei ole jäänyt itkemään Irinan perään, sillä mies on jo yhdistetty romanttisessa mielessä uuteen kaunottareen. Daily Mail -lehden mukaan jalkapallotähti deittailee espanjalaista televisioreportteria Lucia Villalonia.

Epäilykset romanssista vahvistuivat kun kaunotar lisäsi Twitteriinsä ja Instagramiinsa kuvia, joissa hän juhlii Ronaldon kanssa. Vuosia kestäneen suhteen kariutuminen on näyttänyt olevan oikea ratkaisu, ainakin Cristianon kannalta.

Kuvien perusteella mies vaikuttaisi olevan onnellinen ja hyväntuulinen erosta huolimatta. Jalkapallotähti ei ole myöntänyt deittailevan kaunotarta vaikka heidät onkin pongattu yhdessä. Mies on kertonut, että hän aikoo keskittyä perheeseensä eikä hae mitään vakavaa.

Y ya van 3!! SIIIIIIUUU!!!Balón de Oro 2014! Enhorabuena! Zurich 12/01/15

A photo posted by Lucia Villalon (@lucia_villalon) on