Fitness-tähti kuoli traagisesti – hävisi kilpajuoksun junan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa kehonrakentaja ja fitness-kiihkoilija Greg Plitt on menehtynyt 37 vuoden iässä. Useista hurjapäisistä videoistaan tunnettu Greg oli kuvaamassa tiiminsä kanssa urheiluaiheista mainosta, joka jäi kuitenkin hänen viimeisekseen. Mies nimittäin jäi kuvauksissa junan alle.

YouTube
YouTube

Los Angelesin poliisilaitos on kertonut, että huippu-urheilijalla ei ollut lupaa kuvaamiseen junaraiteilla ja hän on toiminut vastoin rata-alueen sääntöjä. Daily Mail -lehden mukaan vaarallisissa paikoissa treenaaminen oli tavanomaista käytöstä Plittiltä. Mies on julkaissut hurjannäköisiä treenivideoitaan myös netissä.

Mainoksen kuvaushetkellä mies oli huomannut junan saapuvan. Saadakseen mahdollisimman näyttävää kuvamateriaalia mies alkoi juosta junan edessä yrittäen olla veturia nopeampi. Mies kuitenkin epäonnistui tehtävässään traagisesti ja jäi junan yliajamaksi.

Plittin yhteistyökumppanit, työkaverit ja kuvausryhmän jäsenet ovat olleet tapahtuneesta shokissa. Monen ovat surreet miehen aikaista poismenoa, sillä hän on ollut monelle tärkeä esikuva. Miehen inspiroiva elämänasenne on kannustanut ja motivoinut monia lajin harrastajia. Monet jäävät kaipaaman miehen rohkaisevia puheita ja esimerkillistä riskinottokykyä. Onnettomuus on traagisella tavalla osoittanut, että miehen uhkarohkeus koitui hänen kohtalokseen.