Mitä tapahtui moottoritiellä? Koira ilmestyi tyhjästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chilen öisellä moottoritiellä on kuvattu nuorten miesten kaahailuvideo. Yksi kaveruksista oli seissyt tien varrella ja kuvannut nuorten hurjastelukisan stunttivideolle. Kovaa vauhtia kaasuttavat nuoret ohittivat kuvaajan autoillaan ja mies käänsi kameran seuraamaan hurjapäiden matkaa.

YouTube
YouTube

Sitten tiellä näkyi odottamaton näky. Keskelle moottoritietä ilmestyi juoksenteleva koira. Miehet ovat julkaisseet videon netissä ja pohtineet, mistä koira on tullut. Hauskin selitys mysteerille on tähän mennessä ollut se, että koira on teleportannut keskelle tietä toisesta ulottuvuudesta.

Miehet ovat vakuuttaneet, että koiraa ei näkynyt tiellä eikä kumpikaan kuskeista havainnut moottoritiellä minkäänlaista liikennettä. Video kuitenkin paljastaa, että koira ilmestyi keskelle tietä ja säntäsi vauhdilla tieltä pois. Voiko olla mahdollista, että koira oli juossut tielle ja täpärästi väistänyt toisen autoista? Tämä jäänee selittämättömäksi tapaukseksi.