Pikkutaapero väitteli isänsä kanssa – näytti kaapin paikan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennen kuulumatonta, että lapset koettelevat rajojaan väittelemällä vanhempiensa kanssa. Perhe on lisännyt nettiin huvittavan kotivideon, jossa isä väittelee jokeltelevan taaperon kanssa. Itsepäinen tytär on noussut isänsä auktoriteettiä vastaan, eikä suostu tottelemaan häntä.

YouTube
YouTube

Perheenäiti kuvasi videolle isän ja tyttären hulvattoman väittelyn. Isänsä haastanut tytär ei ole jäänyt väittelyssä sanattomaksi, vaikka hänen sanavarastonsa ei ole yhtä laaja kuin isällään. Humoristisessa videossa tytär pitää jämptisti kantansa eikä laskeudu televisiotasolta alas, vaikka isä niin käskee.

Tyttärensä periksiantamattomuudesta huvittunut isä antoi leikkisästi ymmärtää, että tytär on pätevä argumentoija ja että hän jopa solvasi isäänsä jokeltelullaan. Koska väittely ei tuottanut tulosta joutui isä lopulta turvautumaan voimaansa. Mies nosti tyttären syliinsä ja asia oli sillä käsitelty. Videon perusteella voisi päätellä, että isä tulee olemaan pulassa tyttärensä itsepäisyyden kanssa, kunhan tyttärelle tulee ikää lisää.