Zooey Deschanel odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The New Girl -televisiosarjan naistähti Zooey Deschanel on raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan. Deschanelin tiedottaja varmisti ilouutisen People Magazine -lehdelle Golden Globe -gaalan jälkeen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Näyttelijä Zooey Deschanel odottaa lasta miehensä Jacob Pechenikin kanssa. Deschanel ja Pechenik ovat seurustelleet reilun vuoden tavattuaan kesällä 2014. Lapsen laskettu aika on kesällä, mutta sitä ei ole paljastettu sen tarkemmin. Nainen on raskaudesta innoissaan.

– Jacob ja minä olemme todella onnellisia. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan oman pienokaisemme, Deschanel kommentoi People-lehdelle.

34-vuotias Zooey Deschanel on nähty elokuvissa Yes Man, 500 Days of Summer ja Muuttohaluton poikamies. Hän tähdittää parhaillaan Fox-televisiokanavan komediasarjaa Kolme miestä ja tyttö. Nainen kertoi aikoinaan kyllästyneensä siihen, että häntä arvostellaan puhetyylinsä tai vaatemakunsa pohjalta. Zooey on usein nähty julkisuudessa tyttömäisiin mekkoihin ja rusetteihin pukeutuneena.