Kim Kardashian ilman meikkiä – todellinen luonnonkaunotar

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meikkitaiteilija Mario Dedivanovic on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia tunnetuimmista asiakkaistaan meikattuina ja meikittä. Yksi miehen kuuluisimmista asiakkaista on realitytähti Kim Kardashian. Neitokaisesta jaetut kuvat todistavat, että tähti on luonnonkaunis.

Seitsemän vuoden ajan Dedivanovic on toiminut Kardashianin meikkaajana. Mies on vuosien varrella luonut kaunottarelle useita eri juhlalookeja. Kardashianin kauniiden kasvojen ansiosta miehen työ ei varmastikaan ole ollut liian haastavaa, sillä jo pienellä meikkauksella Kim näyttää supertähdeltä.

Tähtösestä on räpsäisty kuva, josta ilmenee, että hän on myös ilman meikkiä hehkeä ilmestys. Luulisi, että pienen lapsen äidillä ja kiireisellä bisnesnaisella olisi vähintään tummat silmänaluset. Väsymyksen merkkejä kuvasta ei kuitenkaan ole havaittavissa.

Elite Daily -lehden mukaan Kim Kardashian noudattaa kurinalaisesti kauneudenhoitoonsa liittyviä rutiineja. Tähtönen käy usein kasvohoidoissa ja panostaa niin vartaloonsa, kasvoihinsa ja hiuksiinsa. Neitokaisen ihon virheettömyys on useiden tehokkaiden hoitojen tulos.

Mario Dedivanovicin mukaan näyttävää kaunotarta on ilo meikata ja miehen taitoihin luottava Kardashian antaa usein Mariolle vapaat kädet. Realitytähden tunnettu huolellinen meikkaustyyli on siis Dedivanovic käsialaa, ja siitä meikkitaiteilija voi olla ylpeä.

Last nights look. I will post product breakdown later today #MakeupByMario

Kuva, jonka Mario Dedivanovic (@makeupbymario) julkaisi