Mummon kellumistaito ihmetyttää – kuin ihmispoiju

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kentiläisellä uintivalmentajalla on hämmästyttävä erikoistaito. Libby Tucker ei uppoa veteen, vaikka hän olisi vedessä paikoillaan. 67-vuotias isoäiti pystyy kellumaan vedessä tekemättä mitään. Hänen henkilökohtainen kellumisennätyksensä on yhteensä yhdeksän tuntia.

YouTube
YouTube

Metro-lehden mukaan Tucker kokeili ennätysmäisen pitkää kelluntaa vuonna 1977 järjestetyssä lastentapahtumassa. Nainen kellui poijun lailla vedessä yhdeksän tunnin ajan. Isoäidin aviomies John on myös hämmästellyt vaimonsa taitoa.

Mies muisteli, että hänen vaimonsa oli saanut kellumisellaan erityistä huomiota ulkomaanmatkalla. Egyptissä ollessaan pariskunta oli mennyt snorklausretkelle koralliriutalle. Vaimo kykeni ihastelemaan koralleja kellumalla niiden yllä. Hän jopa otti vedenkestävällä kamerallaan kuvia niistä.

Mies kertoi, että paikalliset luulivat, että nainen seisoi hauraiden korallien päällä eivätkä olleet uskoa naisen maagista kykyä. Turistit kerääntyivät Libbyn ympärille huomattuaan, että nainen kellui ilmaan minkäänlaisia uintilikkeitä. Paikallinen uutistoimisto haastatteli pariskuntaa ja kuvamateriaalia Libbyn kellunnasta julkaistiin netissä. Videon perusteella näyttäisi siltä, että Libby todella on kuin ihmispoiju.