Nainen twerkkasi liikkuvassa autossa – putosi kyydistä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet twerkkauksen taitajat ovat kyllästyneet julkaisemaan videoita, joissa twerkataan arkisissa olosuhteissa. Monet ovat miettineet kuinka voisivat tanssillaan erottua miljoonien muiden twerkkaajien joukosta. Auton kyydissä ollut nuori nainen päätti viedä tanssiesityksensä seuraavalle tasolle.

YouTube
YouTube

Neitokainen nimittäin avasi auton oven ja twerkkasi auton ollessa liikenteessä. Yksi kaveruksista kuvasi tanssisession videolle. Tanssimiseen keskittynyt nainen halusi esiintyä näyttävästi ja siinä hän onnistui, sillä kesken tanssin hän menetti tasapainonsa ja lensi ovesta ulos.

Twerkkaus sai ikävän lopputuloksen, kun neitokainen lensi liikkuvasta autosta kadulle ja kieri tiellä. Videon perusteella vaikutti siltä, että auto ajoi suhteellisen hitaasti. Siitä huolimatta epäonnista twerkkaajaa varmasti sattui kyydistä putoaminen. Twerkkaustuokiosta tanssijalle jäi muistoksi hulvaton mokailuvideo ja mustelmat.