Huippumalli-Emily julkaisi alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Emily Ratajkowski on jakanut faniensa iloksi paljastavan kuvan netissä. Otoksessa tähtönen kylpee pihalla olevassa ammeessa ilman rihman kiertämää ja katselee viettelevästi kameraan. Neitokainen antaa vaikutelman, että kylpyseura kelpaisi.

Greenhouse getaway

Una foto publicada por Emily Ratajkowski (@emrata) el

Voisi luulla, että 23-vuotias kaunotar on varsinainen luonnonlapsi, sillä tähtönen on usein esiintynyt julkisesti pelkässä syntymäasussaan. Muun muassa Robin Thicken Blurred Lines -hittikappaleen musiikkivideossa Emily keimaili yläosattomissa.

Timmivartaloisen kaunottaren ura on ollut nousussa jo pitkään ja tähtönen on näillä näkymin pyrkimässä myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski on saanut roolin uudesta Entourage -elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee elokuvassa itseään. Valkokankaille saapuva elokuva on loistava ponnahduslauta muillekin alan projekteille ja todennäköisesti Emily alkaa luoda nimeään myös näyttelijänä.