Floyd Mayweather satumaisen rikas – ökyilykuville ei tule loppua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ammattinyrkkeilijä Floyd Mayweather Jr on uransa huipulla ja miehen ansiot ovat myös sen mukaiset. Kahdeksankertainen maailmanmestari tunnetaan leveästä elämäntyylistään ja mies esittelee mielellään rahojaan ja omaisuuttaan julkisesti.

Vuonna 2014 Mayweather oli Forbes -lehden mukaan eniten tienaava urheilija ja mies tienasi vuonna 105 miljoonaa dollaria. Mies nettosi 32 miljoonaa dollaria kahdestatoista kolmen minuutin nyrkkeilyerästä. Tänä vuonna miehen tienestien odotetaan kasvavan entisestään.

Miehellä on niin paljon rahaa, että ei ole ihme, että miestä itseäänkin naurattaa. Floyd Mayweatherin Instagram-tili on osoitus siitä, kuinka mies osaa laittaa rahaa haisemaan. Vaikka miehen ylenpalttinen tuhlailu saattaa ärsyttää monia, on siinä kuitenkin hyvät puolensa.

Floyd nimittäin osaa laittaa rahansa kiertämään eikä jätä tienestejään homehtumaan pankkiholviin. Miehen tähtitieteelliset tulot kuulostavat monelle järjettömältä, mutta mies on ansainnut jokaikisen pennin olemalla ylivoimaisen hyvä omassa lajisssan.

Might as well say cheese for the picture @theharlemhotboy

Kuva, jonka Floyd Mayweather (@floydmayweather) julkaisi

Let's play a game… Can anyone guess which glasses I'll be wearing tonight? www.themoneyteam.com

A photo posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

www.themoneyteam.com

Un vídeo publicado por Floyd Mayweather (@floydmayweather) el