iPhonen uutuuskuori tuo toisen näytön kännykkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet mitä erikoisemmista käyttäjän elämää helpottavista älypuhelimien lisälaitteista, kuten puhelinta lataavista lompakkokuorista ja sähkötupakkana toimivista kuorista. Tuore lisävaruste puolestaan antaa iPhone-puhelimelle toisen näytön.

Popslate
Popslate

Popslate-kuoressa on sähköpaperista valmistettu neljän tuuman kokoinen näyttö, jota voi käyttää esimerkiksi kartan, kuvien tai muistiinpanojen katselemiseen. Jos käyttäjä haluaa esimerkiksi puhelimensa muistissa olevan kuvan näkyviin näytölle, hän voi siirtää sen siihen Bluetooth-ominaisuuden avulla.

Popslaten näyttö on mustavalkoinen, eikä se voi näyttää liikkuvaa kuvaa. Sen virta kestää kuitenkin jopa viikon ajan, ja puhelimen akun tehosta riippumaton toinen näyttö onkin varmasti käytännöllinen esimerkiksi karttojen tarkastelemiseen. Helmikuussa markkinoille saapuvan iPhone 5 ja 6 -mallien kanssa yhteensopivan Popslate-kuoren ennakkotilaushinta on 129 dollaria, eli noin 110 euroa.