Jennifer Lopez käytti takapuoltaan vihjeenä – TV-tähti ei uskonut silmiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez olí vieraana The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa. He pelasivat ajastettua sanaselityspeliä, johon tuli myös mukaan Steve Higgins ja Anthony Mackie. Pelin lopussa Lopez sai miehet hämilleen käyttäessään takapuoltaan vihjeenä erääseen sanaan.

YouTube
YouTube

Pelissä käytettiin ajastimena piipittävää kiekkoa, jonka piipitys tiheytyi ajan käydessä vähiin. Parit selittivät vuorotellen toisilleen sanoja samaan tyyliin kuin Alias-sanaselityspelissä. Kunkin kierroksen hävisi aina se pari, jonka kohdalla aika loppui kesken.

Peli oli vauhdikas ja kierrokset sujuivat yllättävän hyvin. Jimmy Fallon romahti kuitenkin täysin, kun Lopez käytti omaa takapuoltaan vihjeenä selittäessään ilmaisua Bottom Line. Fallon arvuutteli kaikkea muuta kuin sanaa Bottom ja arvasi sanan olevan jossain vaiheessa jopa onnellisuus. Tämä arvausleikki paljasti juontajasta luultavasti enemmän kuin vieraistaan.