Loch Nessin hirviö keittiöön – maailman hauskin keittokauha

Koti & Asuminen Ruoka · Annika Kela

Leipominen ja kokkailu on monelle ihmiselle mieluisa harrastus tai jopa intohimo. Ruoanlaitosta nauttivat ihmiset usein panostavat laadukkaisiin ja innovatiivisiin keittiövälineisiin, sillä haluavat toimia keittiössä mahdollisimman tehokkaasti ja huolellisesti.

Amini Causa
Amini Causa

Jotta kokkaaminen olisi mahdollisimman hauska kokemus, ovat keittiövälinevalmistajat tuoneet markkinoille toinen toistaan vitsikkäämpiä välineitä kotikokkaajille. Siitä hyvänä esimerkkinä on Loch Nessin hirviötä muistuttava keittokauha, joka uiskentelee kattilassa.

Sisustustavaroita ja keittiövälineitä myyvä verkkokauppa Amini Causa on mainostanut sivuillaan Nessie Ladle -nimistä kauhaa, joka on kuuluisan järvihirviön näköinen. Kauha ei sisällä minkäänlaisia erikoisominaisuuksia tavalliseen kauhaan verrattuna, lukuunottamatta hulvatonta muotoilua.

Kattilasta kurkistava Loch Nessin hirviö on ilahduttava näky, joka varmasti vetoaa erityisesti perheen pienimpiin. Hauskojen keittiövälineiden kautta lapsetkin varmasti kiinnostuvat kokkailusta. Lisää viihdyttävyyttä kokkailuunsa haluaville Nessie Lad on oiva hankinta.

Amini Causa
Amini Causa