Miehet popsivat huumesieniä ja yrittivät pokata naisia – huono flaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisien hurmaaminen voi olla välillä vaikeaa ja se, miten keskustelu avataan on todella tärkeässä roolissa. Eräs kaverikaksikko on päättänyt jakaa ja kokeilla erilaisia iskutaktiikoita ja omistaa tälle idealle kokonaisen Youtube-kanavan nimeltään Simple Pickup.

YouTube
YouTube

Nyt miehet ovat olleet Amsterdamissa ja kokeilleet, miten naisien iskeminen huumaavien sienien vaikutuksen alaisena onnistuu. Miesten iskuyritykset ovat todella huvittavia, kun heidän keskittymisensä kohteet poukkoilevat tytöistä liikenteeseen ja roskatynnyreiden kummalliseen ulkonäköön.

Tällä erää sienten vaikutuksen alaisena miehiä näytti kiinnostavan moni muu asia enemmän kuin naiset eikä keskittymiskyky riittänyt uusien tuttavuuksien hurmaamiseen.