Munankuori päässä – tässäkö Hollywoodin uusi trendi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hiusmuodissa on pitkään vallinnut trendi, jossa hiukset värjätään luonnollisen värin sijaan jollain muulla sävyllä, kuten violetilla, hopealla, pinkillä tai sinisellä. Trendin tunnetuimpia edustajia ovat muun muassa laulaja Kelly Osbourne, muotiguru Nichole Richie ja poppari Katy Perry.

Splash
Splash
Splash
Splash

Los Angelesissa järjestetyssä The Daily Front Row’s Fashion -palkintogaalassa näyttelijätär Rose McGowan edusti väritrendin mukainen sävy päässään, mutta kyse ei ollut hänen hiuksistaan. Neitokainen oli ilmestynyt gaalaan erikoinen hiusasuste päässään.

Halvan näköinen hiusasuste kummastutti muita gaalavieraita. Asuste näytti huopakankaasta askarrellulta kypärältä. McGowan halusi kuitenkin vain vitsailla vallitsevalla hiusväritrendillä.

Monen mielestä asusteen käyttäminen gaalassa oli erikoinen valinta, sillä tähtönen olisi yhtä hyvin voinut vitsailla violetin kypäränsä kanssa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja tulla silti noteeratuksi. Punaisella matolla naisen asustetta pidettiin enimmäkseen outona ja tyylittömänä. Kovin monella näyttelijättärellä ei olisi pokkaa astella kameroiden eteen violetti munankuori päässään.