Ruotsalaisen puusepän työ loksauttaa leuat – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, mutta jotkut ovat ihmeellisempiä kuin muut. Nyt sellaisen on saanut aikaan ruotsalainen puuseppä ja taiteilija Per Helldorff, joka on onnistunut tekemään puisen miniversion suositusta kuppipelistä. Tulos loksauttaa leuat toimivuudellaan.

YouTube
YouTube

Kuten tosielämän versiossakin, pöytällä on kolme kuppia ja yksi pallo. Pallo vaihtaa kuppia kuitenkin niin huomaamatta, että katsoja erehtyy pitämään temppua suoranaiseksi taikuudeksi. Ihmisten suorittamana peli ei ole mitään uutta, mutta nyt peli nähdään ensimmäisen kerran puusta tehtynä versiona. Laitteen suunnitteluun ja valmistamiseen lienee mennyt pieni ikuisuus.

Yleensä kuppipeliin törmää etelän lomakohteissa, joissa taskuvarkaat pyrkivät ansaitsemaan niillä rahaa ja kiinnittämään turistin huomion sillä välin, kun rikostoveri tyhjää turistin taskut. Niinpä turistikohteissa tällaiset pelit kannattaa kiertää kaukaa.