Unelmien rantatalo esiteltiin: ”Kuin leijuisi ilmassa”

Koti & Asuminen Lux · Annika Kela

Rantaelämää, yksityisyyttä ja ylellisyyttä rakastavat ihmiset voivat todeta tämän rantahuvilan tarjoavan täydelliset puitteet lomailulle. Australian rannikolle rakennettu luksushuvila on yksikertaisessa kauneudessaan juuri se, mistä monet lomailijat haaveilevat.

Viewretreats.com
Viewretreats.com

Rannan kupeessa olevalle mäelle rakennettu The Pole House -niminen talo on suunniteltu niin, että sen ikkunat avaavat mahdollisimman laajan maiseman asukkaille. Jykevän tukijalan varaan rakennettu huvila antaa lomailijalle vaikutelman, että talo leijuu ilmassa.

Huvilan moderni ja minimaalinen sisutus ei pyri kilpailemaan ikkunoista avautuvan maiseman kanssa ja loma-asunto huokuu arvokkuutta. Victorian osavaltiossa Fairhavenissa sijaitseva loma-asunto tarjoaa ylelliset puitteet kahdenkeskiselle romanttiselle rantalomalle. Tässä huvilassa vietät lomaasi kuin yksityisyyttään vaaliva supertähti.

Viewretreats.com
Viewretreats.com
Viewretreats.com
Viewretreats.com
Viewretreats.com
Viewretreats.com