Kissan pää jäi jumiin muovimukiin – koira riensi auttamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uteliaat kissat joutuvat usein tilanteisiin, jossa ne huomaavat olevansa pinteessä. Se että kissa jää jumiin päästään, on varmasti lemmikinomistajille tuttu näky. Kissoilla on huvittava ja usein tehoton tapa selvitä jumiutumisesta ja se on peruuttaminen.

Toisin kuin koirat, kissat eivät ravistele jumiutunutta esinettä pois kimpusta vaan ne yrittävät peruuttaa siitä ulos. Lopputuloksena on usein peruuttava kissa, jonka näkökenttä on peittynyt.

Lemmikkien omistaja on onnistunut saamaan kuvamateriaalia kyseisestä tilanteesta. Perheen utelias viirusilmä on kurkistanut juomamukiin ja jäänyt jumiin. Omistaja kuvasi kamerallaan, kun kissa yritti pakittaa ulos mukista onnistumatta siinä. Lopulta perheen koira näki tilanteen ja riensi apuun.

Neuvokas hännänheiluttaja otti kupista kiinni ja auttoi kissan pois pinteestä. Lemmikkien suloinen yhteistyö on ilahduttavaa katsottavaa. Ilmeisesti se ei ollut ensimmäinen kerta, kun koira auttoi kissaa, sillä omistaja selvästi odotti kuvatessaan videota, että koira saapuu pelastamaan jumiutuneen ystävänsä.