Koiralla haukkuva takapuoli – tällaista ei joka päivä näe

Viihdeuutiset · Annika Kela

Usella koiralla on tapoja tai ominaisuuksia, jotka ovat ihmisten mielestä ällöttäviä. Erikoisista tavoistaan huolimatta hännänheiluttajat ovat rakastettuja perheenjäseniä. Eräät koiranomistajat ovat huomanneet, että heidän koirallaan on erikoistaito, joka hämmentää heitä.

Koira nimittäin haukkuu kuononsa lisäksi takamuksellaan. Huomattuaan koiransa erikoisen haukkumistyylin ovat omistajat varmasti olleet kuolla nauruun. He ovat todennäköisesti miettineet, että kuinka sellaisen koiran haukkumista voisi ottaa todesta, jonka anus haukkuu samaan tahtiin kuin kuono.

Vaikka koiran eläytyminen haukkumiseen on monen mielestä huvittava näky, ovat omistajat varmasti joutuneet sen takia kiusallisiin tilanteisiin. Koira todennäköisesti tervehtii kaikkia taloon tulevia vieraita haukkuen. Tärkeät illalliskutsut ovat saattaneet saada erikoisen käänteen, kun ovella vieraita on ottanut vastaan haukkuva anus.

Vaikka monet lemmikinomistajat saattaisivat hävetä koiransa tapaa ja pitää sitä hävyttömänä, ovat nämä omistajat pitäneet sitä hauskana erityispiirteenä. Sen kunniaksi he ovat kuvanneet videon koirastaan ja julkaisseet sen Youtubessa muidenkin lemmikkien omistajien iloksi. Alla vielä eräs arkistovideo vastaavasta koirasta vuodelta 2011.