Miehet ottivat kaverikuvan 5 vuoden välein – tältä 35 vuotta näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia on julkaissut hauskan kuvasarjan netissä. Miesten huvittava kuvaprojekti sai alkunsa vuonna 1982, kun nuorukaiset olivat yhdessä mökkeilemässä. Heistä otetussa kaverikuvassa miehet esiintyvät 19 vuoden iässä.

John Wardlaw
John Wardlaw

Kaverukset päättivät, että mökkireissuista tulisi heidän yhteinen perinteensä. Niinpä he päättivät, että viiden vuoden välein he varaisivat mökin ja kokoontuisivat viettämään aikaa yhdessä. Niinpä heistä otetut kuvatkin saivat jatkoa.

Netissä julkaistu kuvasarja sisältää seitsemän kuvaa, joista jokainen on otettu viiden vuoden välein. Kuvista näkee, kuinka miesten tyyli on muuttunut vuosien varrella ja kuinka nuorista miehistä on varttunut karskeja aikuisia. Viimeisin kuva on otettu vuonna 2012 jolloin miehet olivat 48-vuotiaita.

Viimeinen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. On koskettavaa ajatella, että vaikka elämä olisi vienyt miehet eri suuntiin, niin aina viiden vuoden välein he kokoontuvat samalle mökille, jossa he viettivät kesää tollessaan teinejä.

John Wardlaw
John Wardlaw