Tinder-treffit kuin kauhuelokuvasta – tapaamispaikka olikin huumeluola

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder on nykyään todella suosittu sovellus, jonka avulla sinkut flirttailevat ja jopa tapaavat toisiaan sopimillaan treffeillä. Todellisuus voi kuitenkin yllättää, koska Tinderissä kuitenkin nähdään vain käyttäjän itse lataama kuva ja otetaan se riski, että toisen osapuolen kertomat asiat hänestä ovat totta.

Eräs Reddit-käyttäjä on jakanut oman kertomuksensa treffeistä, jotka oli sovittu Tinderin kautta ja ne menivät kaameasti pieleen. Miehen epäilyt alkoivat nousta pintaan, kun hän pääsi sovittuun paikkaan. Hän näki talon ulkoapäin ja se oli ollut todella vanha ja huonossa kunnossa eikä pihan kasvillisuuttakaan oltu siistitty aikoihin.

Mies oli varmistanut vielä, että hän oli oikeassa paikassa. Kun hän oli koputtanut oveen sen oli tullut avaamaan 15 vuotta vanhemmalta näyttävä todella univelkaisen oloinen nainen, jolla oli yllään vanha leopardikuosinen mekko.

Nainen oli johdattanut miehen sisälle taloon, joka oli ollut todella sotkuinen ja pahanhajuinen. Kun he olivat menneet naisen huoneeseen hän oli kysynyt lupaa polttamiseen. Mies oli vastannut myöntävästi, minkä jälkeen nainen oli ottanut metamfetamiinipiippunsa esiin ja alkanut polttaa. Mies oli tajunnut astuneensa sisään huumetaloon.

Hän oli keksinyt nopeasti tekosyyn poistumiseen ja jättänyt naisen makaamaan sänkyyn huumepäissään. Tämän kokemuksen jälkeen mies saattaa miettiä pari kertaa ennen kuin sopii Tinderissä treffejä.