Auton alle jäänyt kissa haudattiin – palasi 5 päivää myöhemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen kissa jäi taannoin auton alle ja todettiin eläinlääkärien toimesta kuolleeksi. Kissan omistaja Ellis Hutson hautasi tämän jälkeen rakkaan lemmikkinsä. Viisi päivää myöhemmin kissa kuitenkin tuli kotiin takaisin nälkäisenä ja oli suunnannut suoraan ruokakipolleen.

Splash
Splash

Hutson kertoi Fox13-uutisille, että Bart-kissa oli saanut kolhun päähänsä, leuka oli murtunut ja kissan toinen silmä oli vaurioitunut, mutta muuten kissa on elämänsä kunnossa. Kissa oli pystynyt kaivamaan itse tiensä ulos haudasta.

Omistaja epäilee Bartin kömpineen hautakuopasta jo aikaisemmin ylös ja piilotelleen jossain ulkona peloissaan viisi päivää ennen kuin uskalsi tulla takaisin sisälle. Bart joutuu leikkaukseen silmänsä ja päävammojensa vuoksi, mutta muuten se on selvinnyt koettelemuksestansa yllättävän pienin vammoin.

Splash
Splash
Splash
Splash