Isoisä näkee lapsenlapsensa ensimmäistä kertaa – koskettava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Angry Grandpa -sarjasta tunnetuksi tullut äkäinen isoisä sai ihanan yllätyksen, kun hänen poikansa Michael järjesti hänelle yllätystapaamisen hänen tyttärensä ja lastenlastensa kanssa.

Mies on viimeksi nähnyt tyttärensä lähes kymmenen vuotta sitten, kun mies oli menehtyä sairaalassa leikkauspöydälle ja tytär oli paikalla, kun hän heräsi. Tyttären lapsia isoisä ei ole nähnyt koskaan. Normaalisti huonotuulinen vanhus purskahtaakin kyyneliin, kun hän kuulee tyttärensä äänen ja näkee pienet lapset hänen rinnallaan.

The Angry Grandpa Show on Youtubessa julkaistava sarja, jonka päätähti Angry Grandpa on tunnettu tulisesta temperamentistaan. Sarjaa kuvaa hänen poikansa Michael, joka onkin yleensä syy miehen tuohtumiseen. Tällä kertaa Michael onnistui kuitenkin yllättämään isänsä positiivisesti.