Kate Hudsonin asu paljasti pintaa tyylikkäästi – illan kaunotar!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Kate Hudson osallistui hiljattain Paris Haute Couture Fashion Week -muotinäytöksen kutsuvierastilaisuuteen. Äitinsä näyttelijätär Goldie Hawnin seurassa ollut neitokainen oli pukenut ylleen upean muotiluomuksen.

Punaisessa mekossa keikistellyt kaunotar oli varmasti yksi illan säväyttävimmistä ilmestyksistä. Paparazzit eivät olleet saada tarpeekseen Hudsonin kuvaamisesta, sillä neitokainen oli pukeutunut todella imartelevaan ja näyttävään asuun. Punainen mekko varasti huomion illan muilta tähdiltä.

Äskettäin sinkkuuntunut Kate Hudson nautti saamastaan huomiosta muotitapahtumassa. Goldie Hawnin ja muotisuunnittelija Donatella Vercacen seurassa viihtyneellä Hudsonilla näytti olevan kaikin puolin onnistunut ilta. Tähtönen voi olla varma, että huomiota herättävästä puvustaan puhutaan vielä pitkään.