KFC-ravintolan uskomaton uutuus: ”Pitäisi kieltää lailla!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikasta nousee otsikoihin välillä mitä uskomattomampia ruokatrendejä, joista ison kohun aiheutti muun muassa hampurilainen, jonka sämpylät olivat friteerattua juustomakaronia. Nyt Kentucky Fried Chicken -ravintola on kehittänyt todella rasvaisen uutuuden nimeltä Double Down Dog.

Double Down Dog on hotdog, jonka sämpylänä toimii friteerattu kana, sen sisällä on nakki ja koko komeuden kruunaa vielä päälle pursotettu juustokastike. Tätä rasvapommia on tarjolla vain 50 ensimmäiselle asiakkaalle ja hyvä niin. Sosiaalisessa mediassa KFC:n uutuutta on kritisoitu jo kovalla kädellä.

Eräs asiakas julkaisi Double Down Dog -annoksesta kuvan Twitter-tililleen ja kommentoi, että ravintola pitäisi pidättää, koska tämä tuote on rikos ihmisyyttä vastaan. Julkaisu on saanut useita negatiivisia kommentteja, joissa annosta kuvaillaan ällöttäväksi. Kuvan julkaisija vastasi kommentteihin, että hän voi vieläkin pahoin tämän annoksen seurauksena.