Miley Cyrus esitteli estottoman tankotanssinsa – video päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on pongattu Havajilla viettämässä vauhdikasta lomaa poikaystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kanssa. Energinen Cyrus polski rannalla rakkaansa kanssa ja innostui jopa uimaan yläosattomissa. Nyt laulaja on yllättänyt villillä tankotanssilla.

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Villiä luonnonlasta ei paparazzit haitannut ja neitokainen onnistuttiin ikuistamaan useaan kuvaan, joissa tähtösen kriittisiä paikkoja peittivät vain bikinin alaosa. Iloisia vesileikkejä oli seurannut juhliminen tähtösen huvilalla. Daily Mail -lehden mukaan neitokainen kuvasi useita rohkeita videoita ja julkaisi niitä sosiaalisessa mediassa.

Lomasta nauttiva tähtönen jakoi muun muassa Instagramissaan videon, jossa hän esittelee tankotanssitaitojaan samalla sauhutellen savuketta. Vaikuttaisi siltä, että Mileyn rantaloma trooppisella Havajin saarella on ollut kaikin puolin onnistunut.